ΠΡΟΒΟΛΕΣ









Σε αυτόν τον τομέα δείξαμε ιδιαίτερη βαρύτητά, γιατί πραγματικά αξίζει. Διαθέτουμε τρεις οθόνες για να μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη. Μία δίο μέτρων για τους εσωτερικούς χώρους, μια τριών μέτρων για τους εξωτερικούς χώρους, και μια δυόμισι μέτρα κατασκευασμένη από ατσάλι, και λευκό προφίλ βαρέος τύπου, για τους εξωτερικούς χώρους όταν οι άνεμοι είναι δυνατοί Πανίσχυρος βιντεοπροβολέας προβάλει κανονικά με όλα τα φώτα αναμμένα! Διαθέτουμε πολύ δυναμικό λογισμικό, που μπορούμε να μοντάρουμε, να επεξεργαστούμε, και να δημιουργήσουμε το περιεχόμενο της προβολής.
************************************













Η οθόνη μήκους τριών μέτρων είναι έτοιμη για την προβολή.








































Προβολή ντοκιμαντέρ της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Κυκλάδων ( Λαϊκά πνευστά του Αιγαίου )









Εδώ βλέπετε την οθόνη δίπλα στο μουσικό σχήμα και πίσω από την πίστα. Καθ' όλη την διάρκεια τής βραδιάς, εναλλασσόταν εικόνες από το Κίνι (εκεί έγινε η εκδήλωση) και τα λογότυπα των χορηγών της εκδήλωσης. Φανταστείτε πόσο καλή διαφήμιση είναι αυτό, για όλους!















Εδώ βλέπετε την οθόνη πίσω από την πίστα.
Στην αρχή της τελετής, ( κοτή προτοχρονιάτικης ) πίτας του συλόγου, παρουσιάσαμε με μονυαρισμένες φωτογραφίες και video το έργο του συλόγου.
















Η οθόνη που βλέπετε, είναι τοποθετημένη σε χώρο που γίνεται γαμήλια δεξίωση ! Επάνω της έγινε προβολή η είσοδος του ζευγαριού στον χώρο με κοντινά πλάνα, και στην συνέχεια προβλήθηκε ένα video με θέμα την μέχρι τώρα ζωή των νεονύμφων!